I said.. Brr! It's cold in here

Efter åtskilliga klagomål från en viss person på att mitt förra inlägg var så långt tänkte jag nu dela med mig av ett kortare och på så sätt bevisa hur ointressanta de blir.

Sitter nu äntligen och ladda upp bilder från min vistelse här. Kände att det var bäst att ladda upp de bilderna jag har innan New Orleans.

Och som sagt, imorgon bär det av mot New Orleans!! Pretty Excited! Förutom att det är en 12 timmars resa i en bil.. På vägen dit kör vi dock bara 6 timmar, sover på hotell och kör resterande 6 timmar torsdag morgon. Har tydligen några stopp på vägen till hotellet också som är hemliga. För mig är typ hela resan hemlig, har ingen aning om vad vi ska göra där.. Borde packa, men gör som resten av folket här och slänger ihop något imorgon klockan 6! Är nog inte så svårt då mitt utbud av kläder inte är det största, plus att det ska vara över 30 grader så mest shorts!

Vädret är en grej som bör tas upp. Klockan är nu närmare 1 am och det är nästan 30 grader ute.. Och det var ännu varmare under dagen kan jag lova! Men gissa vad jag hade på mig?! Jo, min London-hoodie och långbyxor! Nej jag är inte dum i huvudet utan det är så att alla här har på massa AC på och speciellt skolan! Det är superkallt och man fryser galet om man inte går klädd om jag! (Såg också att det var under 10 grader hemma i Tranås, kul för er!)

Borde sova eftersom jag ska upp om 5 timmar.. Men jag är smartare än så! Det väntar en 6 timmars bilresa, och sover jag lite nu är jag trött imorgon och kan sova mig igenom större delen av den! Planerar också att vara uppe hela lördagen då vi åker 12 timmar i sträck hem igen! Mina skills att kunna somna lätt i bilar har jag alltid varit stolt över!

Nu ska jag och Fritzie gå och lägga oss för bilderna på facebook är färdigladdade! Eller jaa, han har ju sovit ett tag. Men det är bästa att jag joinar så att jag kommer upp imorgon! Är också hungrig och sover jag kändes som att det fortare blir frukost!

Okej, det kanske inte blev så jättekort.. Men har ju så mycket att berätta så tycker faktiskt inte att en viss person borde klaga eftersom denna kommer med massa egna frågor och alltså tycker jag jag inte berättar tillräckligt! (Ingen bild heller bara för det!)

Blir jobbigt att vara utan mina inlägg nu när jag pumpat fram tre dagar i rad! Men ni får klara er för nästa blir nog tidigast måndag.. Hejdå allihopa, nu ska jag söder ut och leva college-livet några dagar!

When everything is out you gotta take it in

Ojoj, två inlägg så tätt inpå varandra. Ni måste vara stolta! Men tänkte att jag skulle berätta om vad som hänt i helgen innan jag glömmer bort. För på onsdag åker jag som sagt till New Orleans och stannar där till söndag vilket betyder ingen internetkontakt tills måndag!

Okej, i fredags var vi som sagt på Hooters. Det köptes in 150 kycklingvingar som folk började trycka i sig! Jag är hyfsat stolt över mina 15, vann dock inte.. Kunde fått plats med mer i magen men smaken var inte det minsta god at that point så slutade helt enkelt. De flesta åt 16 eller färre, vinnare blev dock deras tidigare tyska utbytesstudent på 23 stycken!

I lördags hände inte så mycket mer än att danskarna åkte vidare till respektive skolor. Tucker lovade dock att han skulle laga en äkta amerikansk frukost till mig med bakon och pankakor, gick inte så bra då de inte hade något av det.. Blev istället någon annan röra med ägg, champinoner och lite mer. Men ska inte klaga, det var gott! Bacon och pancakes får väl bli någon annan gång i framtiden, har ju lite mer än 9 månader på mig!
På kvällen fick vi besök av Tuckers vän+ pappa som bjöd på mycket god pasta och kyckling med viklökssmak och annat underbart!
Känner att denna dagen mest handlade om att äta, men det är så det är här! Kan ju tillägga att jag såklart var ute och sprang - några av mina 36 km jag gjorde under veckan - klockan 1 på dagen! Värmen stekt galet, speciellt efter som jag springer mellan majsfält där det inte blåser något utan är otroligt kvavt! Svettades så mycket att det rann i mina ögon så att jag inte kunde se, sen när jag kom tillbaka var de så röda att det såg ut som jag hade gråtit.. Intressant jag vet!

Och så kommer söndagen.. Måste erkänna, en hel del mat där också! Runt 1 hämtade Sierra upp mig och Gina sen bar det av till Cross Country party! Där bjöds det på oändligt med cookies plus chips and dip.. Och när det står sådär framför mig och doftar ljuvligt kan jag inte låta bli att äta. Så blev ju en hel del av dem faktiskt, vågar inte nämna antalet här! Vi var hos en tjej som heter Mackenzie och hon bor vid en sjö, otroligt fint område och vilka hus det fanns! Men i alla fall så åkte vi ring! Eller det är inte en ring utan mer som en madrass där man kan sitta tre pers, men principen är desamma. Det var riktigt kul! Första gången vi åkte satt vi på rumpan vilket var jobbigare men mindre läskigt, tills vi blundade och man inte längre kunde förutse åt vilket håll han skulle svänga. Andra gången låg vi på mage istället vilket var mycket roligare! Speciellt eftersom Sierra ramlade av hihi. Sen badade vi lite i det otroligt perfekt varma vattnet innan vi åktergick till att äta. Det var en riktigt rolig dag och alla i the Cross Country team är jättesnälla och allt!
När vi kom hem hände inget speciellt mer än att jag och Gina stack ut och sprang.Lite om måndagen - aka idag - går väl att klämma in när man lika väl håller på! Bytta min första timme från Study Hall till Yearbook eftersom folket där är mycket roligare. Sen bytte jag Photograf till Study Hall så att jag fortfarande har en timme där jag kan göra min läxor som jag inte fått än!

Efter skolan gick jag till Jareds hus för att skypa med mina föräldrar! Var otroligt skönt att se deras ansiktet igen och när man snackade med dem sådär kändes det inte som att jag var så långt bort som jag faktiskt är! Saknar dem såklart även fast jag har det superbra här och inte vill hem än, men de är ju trots allt mina älskade föräldrar!
Hann med lite skype med Linnéa också vilket var härligt! Då kändes det verkligen som att jag var tillbaka på Bäckagatan som alla andra gånger vi skypat! Men icke, är några tusen mil bort och på andra sidan Atlanten. (Ville bara påminne er om ni glömt)

- Klara, hoppas detta dög till dig så att du förstod vad som hänt i mitt liv! Försökte använda så lite engelska som möjligt enbart för din skull.

- Frida, kanalen heter SOAPnet och är otroligt bra!! Hur kan du ha missat?!

- Jenny, du borde vara avundsjuk för detta är inte lite underbart!

- Julia, HAHAH rättkunskap är ju ett så roligt ämne! Och jag vet att du älskar Jans och hans lektioner inners inne! För en sådan lärare är svårt att hitta.
Jag älskar sånna stunder samtidigt som jag hatar dem! Det är så kul att minnas alla internskämt man har och självklart är det ju alltid kul att skratta hysterikst. Gillar dock inte känslan när man kommer på sig själv att göra det in puplic och alla kollar konstigt på en.. Tur att det bara var far din! Men kan inte annat än garva när jag tänker på "menar du hon med rött hår?" HAHAHA

- Rille, självklart! Kollar så ofta jag kan och det är mycket intressant! Och du kanske får reda på de detaljerna någon dag. Kan säkert göra en video och skicka till dig med svar på alla dina frågor för känner att jag är alldeles för lat för att skriva ner allt det...

Och ja, Tranås drama går inte att jämföra mot här! Allt händer dock på facebook, folk här skriver verkligen allt där och ja det är ju deras val..

Nu ska jag sova för det är ju som sagt skola för mig imorgon! Ber om ursäkt för att alla inlägg blir så långa, men ni får helt enkelt leva med det just nu. Kan ju också passa på att önska lycka till till alla Tranås gymnasieelever som börjar skolan imorgon! Ha det så kul i samma gamla Holaveden! Och Sp09a, försök att inte sakna mig för mycket!

Tänk också på detta, nu när ni går upp och inte önskar annat än att ni fick gå och lägga er för det är så tidigt och ni är så trötta. Well, din dröm är min verklighet för nu ska jag nana. Godnatt allihopa!En bild tillägnad Klara som förhoppningsvis kan hjälpa henne att friska till lite fortare! Eftersom jag är superdålig på att lägga upp bilder på facbook - men jag lovar, de kommer allihopa någon gång - så blir det här ett litet smakprov. Det är taget när jag lyfter från Dallas flygplats.

Too schooled for cool

Och nu vet man hur det känns att gå på ett amerikanskt high school! Det är en ganska speciellt känsla... Eller jaa, jag har ju bara vart där i två dagar då vi slutat 11 och 2 och inte gjort någonting förutom att lärarna presenterat sig och vad deras ämne handlar om så borde nog gå lite längre innan jag bestämmer mig hur det känns. På måndag börjar lektionerna och därmed alla läxor... Känns bra att man bara går 2 dagar nästa vecka innan det blir roadtrip to New Orleands!

Jag är jättenöjd över mina sista klasser, det är bara seniors- vilket betyder roliga och inte små personer -  i dem och det är bra lärare plus intressant. Men i Study Hall, min första lektion, är det bara några få roliga och de ska troligen byta så funderar på att ta Yearbook istället med Sierra och Gina. Vilket skulle vara mycket roligare men jobbigare så vi får se...

Andra timmen har jag photograf, men det är bara med freschmen och därför inte så kul. Sitter också bredvid en tjej som bland annat har frågat om Sverige är en del av USA, om vi har TV och om vi har våldtagsmän. Halva ämnet kommer också handla om att jobba i photoshop och indesign, vilket jag redan gjort tillräckligt!
Sen är det engelska med sophmores, men Gina och Solveig gör det mycket bättre. Dock har vi redan fått en essay som ska börja jobbas på snart... Det blir nog inte den lättaste klassen, läraren ska dock vara bra!
4th hour har jag American history med juniors, sitter dock bredvid två Harry Potter-nördar så klarar mig ganska bra!

Efter det börjar det roliga, psykologi med en superskön lärare och bara folk i min ålder! Idag fick alla skriva ner något som had pissed them of this summer och lägga den i en sombrero hatt. Sedan läser han upp alla vilket var ganska intressant! Tre klagade på att Mcdonalds höjt priset på duble cheesburger, någon på sin nya strepmother och flera på personer som dömde folk innan de lärt känna dem..

Sen är det adult living, vi är typ bara 10 personer vilket är ganska bra. Det var någon som frågade vad det var. Well, det är en lektion där man diskuterar det mesta men the main topic är sex och sånt som hör till. Väldigt intressant att se amerikaners syn på det eftersom den är väldigt annorlunda och mycket mer strikt.
Sista "timmen" - lektionerna är 47 minuter och 4 emellan - har jag fittnes P.E. Det är jag, Gina, Solveig och en av Harry Potter-nördarna som är tjejer medan restan är killar och de flesta seniors skulle jag tro. Eftersom vi inte har börjat med lektionerna riktigt än bestod den av att lära killarna svenska/norska ord som de var otroligt dåliga på att uttala. Dock väldigt kul att höra!

Det är väl vad som hänt, nu kommer vi till hur det känns--- In three words, it feels exciting, nervous but fun. Jag trodde att jag skulle känna mig helt borta och så men det var inga problem! Hittade jag inte till en klass erbjöd sig folk att hjälpa till, alla är jättesnälla och det är inga problem att snacka med dem. Kommer man in i ett klassrum där man inte känner igen någon - vilket var pretty much every class första dagen - är det bara att gå fram till några som ler, vilket det alltid finns folk som gör, så är de väldigt välkommande och man kommer lätt in i konversationen. Så det känns otroligt bra! Jag har träffat massa nytt folk som alla är jättetrevliga! Ser faktiskt fram emot skolan på måndag! Förutom att gå upp tidigt såklart... Det enda jag inte gillar är alla regler, men man vänjer sig väl.

Vet inte vad jag kan säga mer om de första dagarna i skolan.. När jag kom dit idag var träd inlindade i tolettpapper, tydligen Seniros som gjort, och det satt lappar på dörrarna där det bland annat stod att freschmen's take a shower, don't talk ever och sånt snällt!

Ikväll ska vi till Springfield för wing of för danskarna. Det är väl dags för dem att sluta dricka öl och börja skolan. Vi ska i alla fall till ett ställe som heter Hooters där de ska tävla om vem som äter mest kycklingvingar, rekordet har en av deras tyska utbytesstudenter på 35 stycken!
Imorgon händer lite annat som inte riktigt är värd att skriva om, sen på söndag är det Cross Country party! Vilket inte har samma betydelse som hemma i Sverige.. Vi ska åka ring bakom en båt, bada i en sjö, äta kakor och umgås. Ett helt vanligt amerikanskt party!

Det är nog allt! Ska försöka blogga oftare och skriva om allt kul som händer! Adios amigos

One uf us

Nu ska jag äntligen berätta om vad som hänt den lite dryga veckan som jag varit här. Ni som känner mig väl förstår nog att jag är alldeles för lat för att beskriva allt så istället kommer en lista med saker som hänt, väldigt sammanfattat!

Jag har:
- Fyllt 18 utan att kunna fira det med krogen
- Sett min första baseball game. Där jag även fick en poster med random b-spelares autografer plus blev tvingad to run the bases. Självklart vann jag över småbarnen jag tävlade mot!
- För en gång skull känt mig duktig på Nintendo 64 då jag varken var sämst på Super Smash Bros eller Mario Cart.
- Vart på musikal - Camp Rock - med Lori och Gandma'
- Chillat galet i poolen
- Fixat mobil - Iphone - och ett nummer. Så är nu stolt ägare av ett amerikanskt mobilnummer!
- Vart på Loncoln museum
- Tränat Cross Country utan att dö
- Vart på rundtur i skolan, fått en skåp och valt ämnen! De har väldigt konstiga scheman här, 7 lektioner per dag som är typ 40 minuter sen 4 minuter rast emellan. Denna terminen läser jag iaf Study Hall, Fotografi, Engelska, Amerikansk historia, Psykologi, Adult Living och Fittnes P.E. Och efter varje skoldag är det Cross Country träning i 1-2 timmar.
- Ätit pizza tre dagar i rad
- Shoppat kläder jag aldrig skulle köpt i Sverige
- Blivit hotad av Jeff att han ska bränna upp mina Converse
- Fått många klagomål över min mat. Bland annat att jag häller upp mjölk före flingorna och att jag äter makaroner och ketchup...
- Vart på Illinois State Fare. Meningen med den är mest att äta, och friterat ska det vara.
- Ätit friterad Kool-Aid
- Friterad Oero
- Friterad ost
- Friterad korv, aka corndog
- Friterad Alligator. Bad ass jag vet!!
- Tackat nej till bland annat friterade räkor, donuts och Brownies
- Pratat lite för mycket ironi med min värdbror
- Svettats i över 30 grader värme och frusit inomhus på grund av AC....
- Hittat en tv-kanal som visar Beverly Hills, OC och One Tree Hill hela dagarana!
- Upptäckt att alla här har antingen perfekta tänder eller räls
- Inte sett en enda som har hjälm när den åker motocykel, dock ett antal utan
- Åkt på vägar, nästan varenda en av dem, som är guppiga och inte i närheten av så jämna som i Sverige
- Insett att allt ser annorlunda ut. Byggnaderna, skyltarna och allt annat.Ja det är väl ganska sammanfattat vad som hänt mig de senaste dagarna! 24-27 augusti åker vi till New Orleans när jag ska bo på College Campus medan gamlingarna bor på hotell! Vet inte vad vi ska göra där för det är tydligen en hemlighet. Men kommer få äta massor av Sea food iaf...
Har också fått reda på att min organisation ordnar resor, bland annat till Hawaii!! Så har jag råd ska jag åka på den någon gång i vår!!

Det verkar också vara väldigt mycket girl drama här vilket jag ska försöka undvika så mycket som möjligt.. Just nu känns det dock inte som att framtiden är så ljus på den punken. But time will tell och i övermorgon börjar skolan!

Har vart ifrån alla där hemma i två veckor nu.. Det känns som jag har varit här i en evighet samtidigt som tiden har gått så fort. Väldigt svårt att förklara.. Det är iaf mindre än 300 dagar kvar, hur ska jag hinna med allt? Aja, det löser sig nog...

Hoppas ni har det underbart hemma i Sverige/i Alanya/på Aya Napa för jag lever livet på andra sidan Atlanten. Trivs jättebra hos min värdfamilj och har börjat att få lite vänner! Mer kommer väl med tiden, hoppas jag iaf...

Nu ska jag göra i ordning mig och sedan slå en pling till Gina för se vart dagen bär innan det blir Cross Country ikväll med tyngdlyftning!

The prodigal son

Jag ber så hemskt mycket om ursäkt för den otroligt usla uppdateringen! Men det är inte för att jag är en dålig bloggare, utan för att min värdfamilj har sämst internet! Det är begränsat och innan jag kom var det redan över gränsen och för några dagar sedan tog det slut helt och hållet. Nu funkar det bara delvis så ni får inte riktigt än veta vad som har hänt mig de här senaste dagarna när jag har varit helt borta... Men jag lovar att det kommer det också!

Men kan ju tillägga att jag har det superbra och trivs som fisken i vattnet, handen i handsken och allt det där! Skolan börjar på torsdag och för första gången ska det faktiskt bli kul!

Ska försöka skriva ett sammanfattning av vecka ett så fort som mörjligt! Förhoppningsvis redan imorgon. Beror på vart livet bär mig! Men när ni redan väntat så här länge kan det inte skada att vänta lite till! Den som väntar på något gott... Och Rille du borde vara riktigt stilt över mig! Fick en bok av Grandma' och skriver varje kväll vad som har hänt. Vilket betyder att jag under sammanfattningen inte kommer glömma någonting!

Well, that's all for now! Talk to you as soon as possible!

And tonight, let's enjoy life

Jag vet att ni alla där hemma går in på min blogg om och om igen men blir lika besviken varje gång då den inte har uppdaterats och jag inte visat några tecken på att jag lever. Well, here it comes!

Vet inte riktigt vart jag ska börja.. Vad finns det mer att säga än NEW YORK BABY! Självklart finns det massor, men lat som jag är orkar jag inte skriva ner någon lång berättelse om den delen för jag tror de flesta kan gissa att den var helt fantastisk!

Kan inte hitta något ord som passar in på den staden för inget låter tillräckligt bra. Det är en sådan obeskrivlig känsla när man ser alla husen, gatorna och folket samspela i en sån perfekt och fantastisk symfoni. Ojoj, nu blev det seriöst. Den metaforen skulle nog AMS uppskatta!
Sammanfattningsvis började dagarna med att vi blev guidade på Manhattan på förmiddagarna, sen blev det shoppning. Som mest bestod av att hitta vissa speciella affärer och därför mest promenad, men det gjorde det inte ett dugg mindre underbart. Köpte i alla fall min efterlängtade NY-keps plus ett par höga, vita, BILLIGA converse. Vilket var allt, plus en massa mat och dricks. Kan ju heller inte glömma att sällskapet var mycket mycket fint vilket gjorde allt ännu bättre!
Måste väl också erkänna att jag försov mig båda morgonara - första vaknade jag en kvart innan avresan och andra en halvtimme - vilket resulterade i att jag missade frukosten... Kände väl att jag kan ju inte ändra mig bara för att jag kommer till ett nytt land, är fortfarande samma gamla Nellie!

Nu finns det nog inget mer att säga om New York, mer än att jag vill tillbaka och jag har redan hittat en potentiell chans! Måste också tillägga att två har frågat om jag kommer från Texas(så, så dålig på engelska kan man ju inte vara) när jag mellanlandade i Dallas, plus att en trodde jag skulle vara utbytesstudent på College! Känns ganska bra faktiskt!
Älskar också det amerikanska folket! Kommer inte sakna alla svenska tysta människor som aldrig ens skulle komma på tanken att prata med en främling.. När jag var i Dallas snackade jag med massor. En kommenterade att jag hade NY-keps vilket slutade med att han hjälpte mig att hitta ett matställe när vi gick omkring på flygplatsen och snackade. Någon som aldrig skulle hända i Sverige.Nu till det alla väntat på; första träffen med värdfamiljen!
Och ja gott folk, nu har jag äntligen varit nervös. När planet landade på Springfield airport och jag visste att jag snart skulle träffa dem var jag mer än nervös kan jag säga.
Nu har jag gått igenom första kvällen med dem och kan inte beskriva den med ett bättre ord än Skratt. De skämtar hela tiden med varandra och har en underbar stämning. Det är väldigt svårt att förklara hur det känns för det är inte precis en vanlig känsla.. Men kan i alla fall säga att än så länge trivs jag otroligt bra och tror verkligen att jag kommer trivas som fisken i vattnet. But time will tell! (Jag antar att du Rille har några frågor om träffen som inte besvarades här, men då får du säga till vad som fattas!)

Det är riktigt kul nu också att deras tidigare utbytesstudent är här och sönerna är hemma från college. Plus att det på onsdag kommer upp till fyra till killar från Danmark, en tidigare utbytesstudent och hans vänner. Så det kommer vara livat, vilket jag ser fram emot!
Har också fått reda på att det kommer gå två norska utbytesstudenter på min skola! Varav en bor hos min värdmammas syster och är nästan granne! Känns riktigt bra att ha någon så nära som går igenom samma sak och som man kan åka skolbuss med första dagen i skolan så att man inte känner sig för mobbad! Ser verkligen fram emot att träffa dem, plus att jag kommer troligen kunna snacka lite svenska med dem. Vilket gör att jag kan uppleva en av mina favoritsaker när jag är utomlands- snacka om folk högt och de förstår ingenting!

Nu måste jag sova, morgondagen är tydligen fullspäckad med planer vilket inte låter helt fel! Fyller också 18! Egentligen är jag redan 18 eftersom det är 6 augusti i Sverige som betyder att jag har levt i mer än 18 år! Så nu är jag myndig och krogenduglig, vilket inte har den minsta betydelse här.. Dock är det alltid kul att fylla år och vill ju inte vara trött när jag ska vara social! Därför säger jag godnatt och så hörs vi nästa gång det händer något som är värt att skrivas ner!

Promised myself I wouldn't weep, there's one more promise I can't keep

Sitter nu på hotellet sista kvällen i Sverige och äter min sista svenska gurka som jag fått av min älskade vän Rille. Vilket får mig att fundera lite över vad jag har gjort lämnat för intryck? Har sagt hejdå till alla mina vänner och det suger mer än vad jag kan beskriva. Men det är något som måste göras om man ska uppleva detta. Och känslan man kommer ha när man ser dem igen kommer vara som en bal på slottet, alldeles underbar! Och måste ju tacka tusen gånger till för festen i lördags och allt folk som gjorde den så underbar. Speciellt till mina vänner som gav mig det finaste fotoalbumet någonsin, ni är ganska fantastiska faktiskt! Trots att flera av bilderna där i inte borde visas för allmänheten.. Men tycker om den och varje människa som finns med ändå!
Sitter nu här och skriver ett sista inlägg i Sverige. Och det är alldeles för overkligt för att vara sant.

Imorgon händer det, IMORGON! Har ätit min sista tallrik med fil och flingor, sovit min sista natt i sängen. Jag har sett min hus bli mindre och mindre tills det försvann helt. Och nu har jag lämnat Tranås bakom mig.. Är en bit ifrån Arlanda och imorgon bär det av. Mitt liv ändras helt och det känns lite läskigt men ändå så otroligt spännande och skulle jag beskriva mina känslor nu med ett ord skulle det vara PEPP. Är fortfarande inte nervös, och tror inte jag kommer bli det förrän precis innan jag träffar värdfamiljen för det är det som är så avgörande och har sån stor betydelse på hur mitt år kommer bli.

Men som sagt, det känns inte som att det händer, som att jag kommer vara borta i 10 månader, i 308 dagar för att vara mer exakt. Utan som att jag kommer hem om en månad eller så, inte som att jag kommer hem till mina kompisars student. För det känns så otroligt långt dit! Men jag vet samtidigt att tiden kommer gå så fort och när jag kommer hem igen kommer det kännas som att allt hände på ett ögonblick. Därför får man väl helt enkelt ta vara på tiden när man är där och uppleva så mycket som möjligt. Leva i nuet! Åh vilken klyscha..

Och gott folk, jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt! Det är många som sagt till mig och framförallt min trognaste läsare Rille-Pille. Jag gör så gott jag kan, ibland iaf!

Men nu ska jag sova, eller försöka iaf.. En stor och långa dag väntar! Och ju fortare jag somnar desto fortare går tiden och det blir tisdag och jag åker till New York!!! Hihi, är lite i extas här.. Dock blir det den jobbigaste dagen av alla när jag måste säga hejdå till mina föräldrar, för det kommer kännas så oerhört konstigt att inte bo med dem som jag gjort mina alla 18 tidigare år... Men jag tror det blir bra för min värdfamilj verkar underbar så de får hjälpa mig att klara mig utan familjen!

Men nu måste jag verkligen sova, för imorgon sker det som jag väntat på så länge! "Den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge." Ett uttryck jag använt åtskilliga gånger, och det stämmer! För detta har verkligen varit värd all väntan. Godnatt alla nära och kära så hörs vi troligen nästa gång ifrån Staden som aldrig sover!

RSS 2.0