Tomorrow is often a repetition of today

Sitter nu i soffan och dricker lite mjölk. Vad jag känner att jag har blivit modigare här på andra sidan Atlanten. Haha. Jag är ensam hemma ikväll för Lori har lektioner och Jeff är på någon farmingjobb grej. Och jag sitter här i min ensamhet och kollar på Criminal Minds! En serie jag knappt kunde se förut. Jag kunde heller inte se Beck eftersom det var svensk och därför så nära, men nu sitter jag i USA, helt själv och kollar på en läskig amerikansk serie! Är lite stolt över mig själv faktiskt. Måste väl dock erkänna att jag byter kanal lite då och då, när det blir för läskigt, men ändå!I var det state i XC, och nu sorgligt att det är över! Det gick sämre än vi hade hoppats men ändå inte så dåligt. Vi kom 12a av 25, vilket i alla fall är övre halvan av de bästa lagen i Illinois. Inte allt för dåligt! Där träffade jag också Frida!!!!!! Kändes så konstig att prata svenska igen, men så underbart! Och så kul att träffa henne! Han dock inte prata om allt som behövs, så vi ska se till att vi träffas snart igen när det inte är statehysteri omkring oss. Det var så kul att kunna prata om alla omkring en och om vad som helst utan att de hade någon aning om det, hihi!
På kvällen var det födelsedagsparty för Savanna! Det var en wiener roost, vilket innebär ute runt en eld där vi grillar korv, marshmallows med andra godsaker medan vi pratar om allt mellan himmel och jord. Ett vanligt 18-årsparty ni vet!

I söndags hade vi avskedsfest med XC, vi åt en massa mat och ännu mera sötsaker(såklart) och hade det allmänt trevligt! Kommer sakna att träffa gänget varje dag, men får se till att fortsätta hålla kontakten!
Efter maten höll Coach tal om varje person och det han sa om mig vad ganska kul att höra. Han började med en historia om en konversation han hört mig ha med de andra tjejerna och alla skrattade. Han sa också att mitt ansikte snart var lika rött som mitt hår, när han sa något mer pinsamt. Men det var härligt, och han är en underbart person och en fantastisk coach! Vi fick lite grejer som är typiskt high school och deras spirit.

Det har gått två dagar av denna vecka och jag tror inget speciellt har hänt. Eller jo, sedan jag kom hit har jag känt mig mycket yngre. Speciellt i skolan, det är så mycket regler och de behandlar en verkligen som en barnunge ibland. Idag i alla fall spenderade jag min American Hisrtory lektion med att måla. Vi fick en karta och vi skulle fylla i olika färger beroende på olika saker. Jag är 18 år och sitter och färglägger en karta! Kändes väldigt onödigt kan jag lova. Men det är ju skönt ibland, och ska egentligen inte klaga för det är ju slappare än de flesta andra grejer. Kan dock bli lite irriterad på hur vi behandlas. Tror dock det behövs för de flesta amerikaner, haha.

Annars rullar livet på som vanligt och jag har det bra! Spenderade största delen av söndagen med mina värdföräldrar och det fick mig verkligen att inse vilken tur jag hade som fick en så otroligt bra värdfamilj och det är mestadels dem som gör min vistelse här så bra! Måste vart mitt grymma personliga brev, eller att jag allmänt är ganska grym, haha.

Vill också tillägga att det är november och tiden går så fort, tvp veckor kvar till Thanksgiving och jag är galet pepp!
Jag glömde nästan! Måste ju också säga att julkänslan har börjar komma, UNDERBART! Längtar till jul, det är alltid så mysig! Ska bli intressant och kul att uppleva något annorlunda, samtidigt vill jag inte h jul för jag kan inte spendera den med min underbara familj, inte uppleva våra traditioner och det kommer vara jobbigt. Men jag kommer klara det för jag har så många jular efter det som jag kommer spendera med dem! Men till vad jag tänkte berätta, julpyntet har börjat komma! Oakfprd har granar och andra julsymoler på gatulamporna(ja redan!) och julreklamer börjar ta över. De börjar verkligen tidigt här, men jag klagar inte! Längtar också efter pepparkakor och har hittat svenska i en butik med matvaror från alla möjliga länder, och det ska jag köpa till jul för att få lite svenskt till den!


En julbutik vi besökte i New Orleans. I augusti, ja.

Detta blev längre än jag planerade och jag vet att vissa inte uppskattar det, men ber om ursäkt, är ju så mycket jag vill berätta! Kollar också på flygbiljetter till Hawaii varje dag och känner att det snart är dags att boka! (Obeskrivligt pepp på det). Nu adios amigos, hasta luego!

Kommentarer
Postat av: Rrrrreeeeeerbbbbbbbeeeeeecccaa(och inget annat)

Detta inlägg va grymt bra! 5/5 solar.

2011-11-09 @ 09:17:58
Postat av: Anonym

Linnea Stjernvall är stolt över dig, nu när du vågar kolla på Criminal minds. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2011-11-14 @ 18:17:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0