You taste like sun light and strawberry bubble gum

Så ännu en vecka har passerat! Och snart även en månad, tiden går så otroligt fort! På onsdag har jag vart här i 3 månader och har bara 7 kvar, känns lite overkligt! Tänkte bara berätta lite om vad som har hänt i helgen. Den har varit mycket bra och mestadels, typ hela, har spenderats med Cross counrty teamet.

Vi var ju som sagt lediga på fredagen och jag utnyttjade det med att ta en riktigt lång sovmorgon! På eftermiddagen hade vi träning - såklart - och efter det pasta party. Riktigt god mat serverades som vanligt, och efter det såg vi på en XC film. Den handlade om ett av Illinois bästa high school team. De tränade ungefär 5 timmar om dagen och de var över 200 personer! Och när de inte hade träning fick de ut och springa själva, no big deal, bara 22 miles.. 26 miles är ett maraton. Ganska galet skulle jag säga. Sedan var det att gå och lägga sig tidigt för klockan ställdes på 5.05!

På lördag morgon åkte vi sedan med laget till sectionals, där man kvalificerar för state. Vilket är typ finalen eller vad man ska säga. Så vi spenderade cirka 2 timmar på bussen innan vi kom fram. Och självklart var det superkallt, så innan meetet började satt vi på bussen och försökte hålla oss varma. Det blev dock varmare senare på dagen, och så varm att jag tog av mig jackan efter meetet. Vilket kna ha berott på att jag sprang omkring överallt, upp för backar osv, för att kunna se dem springa förbi så många gånger som möjligt. Och självklart kvalificerade vi och nu väntar state på lördag! När jag kom hem blev det en springtur och sedan bar det av igen. Vi äldre i XC hade en sleepover där vi kollade film, klädde ut oss, carvade pumpkins och åt. Det var mycket kul, slabbigt och allt vad man kan tänka sig!

My classic carved pumpkin!

Iidag när jag vaknade upp serverades nybakade våfflor vilket aldrig är fel! Efter att ha chillat på morgonen hade vi träning. Tydligen tyckte inte coach att det räckte med practice måndag-fredag och sedan meet på lördagar.. Men vi var bara 5 personer som var där och det var inte allt för jobbigt. Nästa vecka är också sista veckan med träning, och det kommer bli så tomt när det är slut. En otrolig frihet dock att kunna göra vad man vill efter skolan!
Sedan har jag varit på födelsedagskalas, min värdmammas systers, aka Ginas värdmamma. Det var väl trevligt med kände inte så mycket folk. Spelade något konstigt spel och lyckades klassa ut min stöddiga värdbror!
Resten av dagen har jag inte gjort något speciellt.
Imorgon börjar en vanlig vecka med 5 skoldagar.. Har inget speciellt planera så vi får se vad som händer antar jag!

Innan jag kom hit hade jag hört att september och oktober skulle vara de jobbigaste månaderna och nu är de snart över. Och jag tycker inte att de har varit så jobbiga, och det klagar jag inte över. Hoppas dock att de har rätt och resten blir ännu lättare!
Ser verkligen fram emot Thanksgiving och all mat som serveras då! Och det är bara 3 och en halv vecka kvar!

Jag har också en fråga, tycker ni att jag skriver här för sällan? (Hoppas ni är stolta föräldrar, inte ofta jag använder det i stället för oofta). Jag vet inte om det skule vara så intressant att höra om min vardag eftersom varje dag pretty much är the same. Men det kommer säkert ändras när XC är över ch då kan jag försöka blogga oftare om ni så önskar!

Hoppas ni har det underbart där hemma och njut av livet och allt! Allt är mycket bra här på andra sidan av Atlanten. Tiden går fort och vi kommer ses snart! Puss

Tech-no

Rubriken probably doesn't make any sense to you, men det är en reklam här. Reklamer här är så annorlunda, svårt att beskriva.. Men de är oftast roligare att kolla på för de är så knäppa.

Skriver från min mobil nu så vet inte hur det kommer gå, men det märker vi väl!

Jag är glad att meddela att jag överlevde gårdagen och spökhuset! Och Klara, jag grät inte det minska i kön utan gick faktiskt genom hela! Måste väl erkänna att jag hade mina ögon stängda stora delar, speciellt när jag hörde de utklädda gubbarna skrika right next to me. Och på grund av att jag bara såg hälften var det inte så läskigt! Jag kunde förutspå när det värsta skulle hända så det var inga större problem! Är nu ganska stolt över mig själv att jag för första gången klarat mig igen något som detta! Gasten nästa!!

Annars händer inte så mycket, vi har fortfarande två veckor av XC så det är vad sker efter skolan. Är ledig på fredag vilket ska bli riktigt nice! Helgens, och halloweens, planer är lite oklara ännu. Men vi får se vad som händer där hihi! Det blir ju att kolla meet på lördag förmiddag i alla fall! "slutspel" har ju börjat nu och i lördags vann vi, så sectionals nästa!

Men livet rullar på som vanligt här! Dock verkar det som att the freachmen har kommit på ett rykte om mig.. Det var i alla fall en som frågade sin storasyster, kompis till mig, om det stämde. Hur man nu kan vara så trög och ens fundera över det... Vet inte om det är appropriate att skriva ryktet här dock. Vet att det gör er så otroligt nyfikna nu, men känns inte som att det passar in såhär öppet.
Man måste ju bara älska allt drama som händer här! Jag trodde det var mycket i Tranås, men folk här är så desperata efter det att de skapar det utan anledning och skriker högt om saker som de inte har det minsta med dem att göra.. Aja, det är ju en del av high schools charm!

Har inga läxor idag vilket är skönt! Kollar film på två av mina lektioner och chillar galet! Trivs ganska bra med det också!

Så vill såklart också hälsa att jag mår mycket bra här på andra sidan Atlanten och hoppas att ni har detsamma där hemma!

Puss


Long time no see

Vet att jag är usel på att uppdatera.. Men ta det som ett bra tecken att jag har saker att göra istället för att sitta instängt på mitt rum framför datorn!

Här kommer i alla fall ett till videoinlägg som jag hoppas kan behaga!Heaven has arrived

Kommer med två goda nyheter!
Den ena var mer av en överraskning som gjorde min dag, och många därefter mycket bättre! Den andra vad var jag skrev om i gårdagens inlägg. Och ja, vi hade tid så nu är det fixat!

Börjar med den första. När jag kom hem idag fanns ett paket adresserat till mig, och gissa vad det var i?! Jo, svenska godsaker! Jag blev så lycklig! För det är så otroligt gott och oj vad jag har saknat det! Öppnade allt idag, tog lite av varje i en skål och bara njöt! Kändes som hemma! MMMMM.. Marabou! Jeff försökte sno lite av min choklad men jag var för snabb! Jag delar gärna med mig av saker, men inte när det är svensk choklad! Det är alldeles för heligt och ja, allt kommer med största sannolikhet hamna i min mage!
Fick också svensk tuggummi, mycket godare än amerikanskt! Och knäckebröd, vilket ingen här vet vad det är... Det finns tydligen i vissa affärer, men är otroligt svårt att hitta för jag har inte lyckats. Så perfekt med ett paket av mina favoriter! Har också fastnat för pepperoni som nog kommer smaka underbart på!


En bild på ett paket från himlen, eller ja mina föräldrar. Men det är ju änglar sända från himlen så vad är skillnaden? (Man kan också se mitt fina överkast.. Och förvånande jag vet, men bäddar min säng varje morgon!)

Och nu till min hemlighet! Igårkväll blev det klart! Och det är så otroligt fantastiskt!Vet inte om ni kan se så bra, men JAG SKA TILL HAWAII!!! 28 mars- 4 april spenderar jag på denna paradisliknande ö tillsammans med andra utbytesstudenter! Har pratat med rektorn och allt, så om jag håller mina betyg till C och över plus beter mig som jag ska får jag också åka för Aspect! Och jag har inga planer på att bryta det!! SÅ HAWAII FÖR MIG I VÅR!!!!!! Ifall att ni missade det, hihi!

http://www.explore-america.com/explorer/hawaii/index.html - här är en länk till organisationen som jag åker med och vad som kommer hända under veckan!

Åh vad lycklig jag är! Visst det är ju ett tag lvar, men ändå! Förstår ni att jag ska till Hawaii?!?! Jag gör det knappt! Så nu hoppas jag att ni är glada för min skull!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Här kommer också videoinlägget från igår, det ska fungera nu!

Ja vad händer annars? Imorgon är det meet igen, efter skolan så vi får sluta tidigare! Annars händer inget speciellt. Eller denna vecka går vi bara fyra dagar, sedan är vi lediga i fyra! För på måndag är det också någon speciell dag!

Nu ska jag gå och lägga mig så at jag kan vakna upp och äta lite mer av den underbara chokladen! Puss

2 down 8 to go

Har ni vart här i 2 månader och oj vad tiden går fort! Veckorna bara flyger förbi och känns inte alls så längesedan det var en månad! Samtidigt känns det som att jag har varit här i en evighet.. Svårt att förklara. Men 1/5 nu i alla fall, ganska sjukt!

Och du anonyma person som skrev att jag skulle veta vem du är, du har fel. Visst har jag mina aningar, men man kan ju aldrig vara säker. Så kunde vara intressant att veta. Plus att jag tror det är ganska meningslöst med frågestund, ser inte riktigt vad folk skulle kunna ha för fårgor..

Och här kommer ett efterlängtat videoinlägg, det är lite flummit och i slutet vet jag inte riktigt vad jag säger och måste stänga av hastigt för att tiden tar slut. Men fick nog med det viktigaste i alla fall, även om det inte var något viktigt som hände.

Sitter just nu och väntar på att det ska ladda klart, men verkar ta en tid. Jag vill lägga upp bilder på facebook så att ni kan se saker som händer, men vårt internet vekar inte hålla med.

Idag kanske det händer en stor grej också, ska snacka med Lori och försöka fixa det idag! Vad det är berättar jag inte förrän det är gjort! Men om det händer, vilket det kommer göra med största sannolikhet kommer göra, så borde ni vara otroligt glada för min skull!

Skulle gått en promenad efter detta hade jag tänkt, men nu ska vi tydligen åka till Springfiled redan så har inte tid. För när vi kommer hem kommer det vara mörkt och får inte gå promenader eller springa då för det är tydligen farligt.. Aja, hoppas vi ska äta ute, och då är det värt det! Annars blir jag lite ledsen för hade vart skönt med en promenad med musik. Jag blir alltid så glad när jag lyssnar på musik. Ja Rille, på min ipod på låtarna du lagt in. Vet inte varför, men musik har den effekten helt enkelt!

http://www.youtube.com/watch?v=ihWV8Kgubos

Adios mina trogna läsare. Puss

RSS 2.0