United we stand, divided we fall

Och så var det söndag igen! Oj vad fort denna helg har gått, likaså gjorde veckan. Precis som alltid här borta.
Dagen kommer spenderas med att plugga lite, chilla och jaa ta det allmänt lugnt!

I veckan har det inte hänt så mycket speciellt. Har haft musikal, friidrotten har börjat och en inomhusfotbolls match! Hör och häpna gott folk men vi vann för första gången! Det andra lget var dock myket bättre, men sög på att göra mål eller något. De var i alla fall riktigt katiga innan matchen och säkra på att de skulle vinna. Men icke! 4-3 till oss vart det och 3 av den av er favorit ginger! Ett var på frislag, och en av killarna i muren tyckte han var jätterolig och stod och viftade med rumpan och tänkte att det kvittar ju för hon är ju tjej och kan ju ändå inte göra mål. Men där visa jag hur fel han hade och satte den iskallt i högra hörnet! Var i alla fall riktigt kul att vinna för en gång skull!

Har haft en mycket bra helg också måste jag säga! Och här kommer några bilder från den!

Fredag: Hade Harry Potter/taco kväll med Gina! Vi har inte haft tacos, som vi har hmma i Skandinavien sedan vi kom hit så vi ansåg att det var dags. Och OJ vad gott det var! Vi passade också på att kolla på Harry Potter and the Deathly Hallows Part 1 and 2!
Kan ju säga att vi njöt som bara den av den underbara måltiden! Och var sedan otroligt mätta när vi parkerade oss i soffan för resten av kvällen framför ett par underbara rullar!

Lördagen spenderades med ett gäng kompisar. Vi åkte till the Mall in Springfield där vi vamdrade runt och försökte hitta nya kläder till Aaron. Det var otroligt kallt men blev ändå en slags promenad/springa och gömma sig när bilar kommer, när vi kom hem! Vi klädde på oss alla mössor och halsdukar vi kunde hitta hos Aaron och resultaten blev underbart!
Eftersom man är utbytessttudent bar det av hemmåt omkring 12.  Hade ett intressant samtal med min värdbror, han bor här nu för mina värdföräldrar är på cruise som de vann, om tatueringar, droger, alkohol, rökning och liknande. Sedan blev det sängen för var mycket trött!

Vaknade upp imorse av att någon okänd ringde, trodde det var jättetidigt men visade sig att det var 11, så blev att gå upp. Klockan är nu lite feter 14 och än har jag inte gjort något nyttigt..  Men so sagt så blir det väl att ta tag i pluggandet snart!

Hoppas ni får en underbart vecka där borta på andra sidan Atlanten så hörs vi nog snart igen! Min vecka kommer bestå av inomhusfotboll, musikal och allt annat möjligt! Adios!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0