Long time no see

Ber otroligt mycket om ursäkt för den usla uppdateringen.. Om den var dålig förr så har den verkligen varit sämst nu. Tycker dock att jag har en hyfsat bra ursäkt som jag hoppas att ni accepterar! Jag har både track och musikalen just nu. vilket betyder att jag är otroligt upptagen. Direkt efter skolan börjar tracken, sedan blir det att försöka hinna med att äta något och kanske göra lite läxor. Klockan 6 börjar musikal practice och är förhoppningsvis klar vid 9, beror lite på hur duktiga vi vart och om Mrs DePatis är på bra humör eller vill hålla kvar oss extra länge. Så kommer som tidigast hem runt halv 10, och då blir det att duscha och fixa saker inför morgondagen. Är då också otroligt trött så sängen är mycket mer lockande än att sätta på datorn och skriva ett inlägg. Sedan blir det upp omkring halv 7 för att hinna med hussysslorna jag har och sånt som jag är alldeles för trött att göra när jag kommer hem. Hoppas ni förstår, annars, synd för er.

Det är i alla fall mitt schema måndag-torsdag och på fredagar har vi varken track eller musikal, lycka! Dock är jag alldeles för trött för att hitta på något. Skamligt, men i fredags gick jag faktisk och la mig halv 10, haha. Det är ju ganska pinsamt att man går och lägger sig så tidigt en fredagskväll, känner mig ganska gammal faktiskt.. Men lätt värt det!

Imorgon, eller idag för er, så börjar i alla fall sista veckan av musikalen! Vilket betyder att my busy life soon is over! Denna vecka kommer bli hell dock.. Vi har nu practice till 10 varje kväll, och vi måste köra det med allt smink och alla kläder hela tiden, allt! Vilker suger ganska mycket. Men men, vad gör man inte för Mrs DePatis! På torsdag har vi vårt första performance! Bara inför föräldrarna dock, de riktiga är fredag och lördag. Så hela denna vecka kommer vara helt fullbokad med musiken, hela tiden! Men det är faktiskt riktigt kul och jag är otroligt glad att jag gjorde det!

Och väldigt lägligt kommer Spring Break efter denna hektiska vecka! Då blir det att vila upp sig igen och bara chilla galet! Efter Spring Break har jag två dagar i skolan innan jag pker till Hawaii!! 16 dagar kvar!!!!!! Helt otroligt!Och direkt när jag kommer hem är det Påsklov, dock är det inget riktigt lov utan bara en fyra dagars helg, men jag klagar ju inte. För kommer ha 3 veckor off from school, unless you count those two days before Hawaii, men gör intr riktigt det! Är i alla fall galet taggad på Hawaii just nu!!!!

Annars då, som sagt så har jag haft väldigt fullt upp så inget speciellt har hänt precis, förutom två saker. Som jag nu ska berätta om!

Först, jag och de andra utbytesstudenterna i min grupp och våra värdföräldrar var väldigt goda medborgare för ett tag sedan! Vi lagade tons of food, som vi sedan serverade at a homeless shelter. Det var riktigt roligt faktiskt, man kunde se hur otroligt mycket de uppskattade vad vi gjorde och hur glada de blev. Det fick en att känna sig lite duktigt innombords! Här är en bild på vårt crew!Den andra grejen var att jag ich min värdmamma åkte till Chicago. Men inte på en vanlig resa icke, såg ingenting av staden... Nejnej, detta var en matresa! Helt otroligt!! Min värdmamma besället mat till hennes jobb från ett företag och de ordnar detta foodshows för sina kunder så att de kan hitta nya varor och de kan sälja ännu mer. Och hon bjöd med mig! Så de fyller ett rum, och inte vilket rum som helst, ett rum lika stort som idrottshuset, om man tar bort alla bänkar och väggar! Där severade de allt man någonsin kan tänka sig som något med mat att göra, de gjorde små samples som man fick gå runt att smaka på. Vad du än tänker på när det gäller mat, de hade det! Pizza, pasta, mexikanskr, asiatiskt, speciell köttavdelning, soppor, drycker, alla maträtter du kan tänka dig helt enkelt! Och så mycket olika efterrätter! Cheesecakes, vanliga cakes, glass, kakor, muffins, cupcakes allt i oöndligheter! De hade också en avdelnign med färska grönsaker och frukter. Kan ju säga att min mage gjorde hyfsat ont efter en dag där! Ojojoj är allt jag har att säga om det! Men så värt det för allt var helt otroligt gott! De hade också saker man kunde ta med sig hem, olika bars och things like that, så vi snappade åt oss så mycket som möjligt! Det var en riktigt kul dag i alla fall och är väldigt glad att jag fick uppleva något så gott och annorlunda! Dock dog batteriet i min kamera så kunde inte ta några bilder... So picture all mat ni kan någonsin tänka er, och dubbla det! Dock kommer en bild på vad vi fick med oss hem, inte så mycket dock.. Men här kommer den!


Det var nog allt för den här gången! Det är verkligen läggdags nu om jag ska orska med den här veckan! Vi hörs nog någon gång nästa vecka då jag ar lov och allt! Ska försöka ta bilder från musikalen och så och lägga upp här!
Jag har också köpt en prom dress! Hihi

Jag har det otroligt bra och jag hoppas att ni har detsamma där hemma! Ta hand om er!
Puss godnatt

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Jag hade velat vara med dig i det där mat-rummet.

2012-03-12 @ 10:32:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0